wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Testy do egzaminów z kwalifikacji dla zawodów » technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz » Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności

Wydawnictwo eMPi2 na Facebook
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Dostępność: Książka dostępna

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Odbiór w punkcie - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przelewem - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przy odbiorze przesyłki - 13,50 zł
Kurier FedEx – płatność przelewem - 17,00 zł
Kurier FedEx – płatność przy odbiorze - 19,00 zł

Numer katalogowy: TOZ

Kod CN: 4901

Cena: 17,00 zł

Ilość: egz.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis książki
  • Spis treści
  • Przykładowe strony
  • O Autorkach
  • Linki (1)
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; zawód technik żywienia i usług gastronomicznych

Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarczyk
Wyd. 1, 2016
ISBN 978-83-65149-21-3
ss. 100

240 zadań testowych
6 zadań praktycznych
oprawa miękka
 
Zbiór zawiera sześć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych.

ZOBACZ:
– nowa podstawa programowa kształcenia w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych (HGT.02, HGT.12), 2019 rok (format docx, format pdf)
alt
alt
alt

alt

alt
alt
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz – absolwentka Akademii Rolniczej w Poznaniu, nauczycielka dyplomowana w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, uczy przedmiotów zawodowych i chemii, egzaminatorka w zawodach gastronomicznych.

Małgorzata Włodarczyk – absolwentka Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, nauczycielka przedmiotów zawodowych w szkole ponadgimnazjalnej, egzaminatorka w zawodach gastronomicznych.
 
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu