wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » 3 » Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów4

Nowy dział!

logopedia

Korzyści przy zakupie

► od 10 egzemplarzy dostawa gratis
► od 20 egzemplarzy lub 20 kompletów dostawa gratis i 10% rabatu
► w pakietach – taniej!
multimedia on-line
Wydawnictwo eMPi2 na Facebook

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Dostępność: Dostępny

Koszt wysyłki: od 6,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska lub Pocztex (płatność przelewem) - 6,00 zł
Pocztex Kurier 48 (płatność przy odbiorze przesyłki) - 11,00 zł
Kurier FedEx (płatność przelewem) - 16,00 zł
Kurier FedEx (płatność przy odbiorze przesyłki) - 18,00 zł
GRATIS OD 10 SZTUK!!! - 20,00 zł
Odbiór osobisty - 0,00 zł

Numer katalogowy: TSPN

Cena: 16,00 zł

Ilość: szt.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis książki
  • Spis treści
  • Przykładowe strony
  • O Autorkach
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów
zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych

Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk
Wyd. 1, 2015
ISBN 978-83-65149-01-5
ss. 88
oprawa: miękka
360 zadań testowych
9 zadań praktycznych

Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.
alt
alt

 
alt
alt
alt
alt
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz – absolwentka Akademii Rolniczej w Poznaniu, nauczycielka dyplomowana w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, uczy przedmiotów zawodowych i chemii, egzaminatorka w zawodach gastronomicznych.

Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk – absolwentki Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, nauczycielki przedmiotów zawodowych w szkole ponadgimnazjalnej, egzaminatorki w zawodach gastronomicznych.
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl