wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Testy do egzaminów z kwalifikacji dla zawodów » technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz » Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6) – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności

Wydawnictwo eMPi2 na Facebook
Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6) – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6) – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Dostępność: Książka dostępna – końcówka nakładu!

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Odbiór w punkcie - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przelewem - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przy odbiorze przesyłki - 13,50 zł
Kurier FedEx – płatność przelewem - 17,00 zł
Kurier FedEx – płatność przy odbiorze - 19,00 zł

Numer katalogowy: RTSPIN

Kod CN: 4901

Cena: 12,00 zł

Produkt dostępny wyłącznie dla uprawnionych użytkowników.

dodaj do schowka

  • Opis książki
  • O Autorkach
Nakład wyczerpany!
PUBLIKACJA WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH
Rozwiązania testów wysyłamy tylko na adres szkoły na nazwisko nauczyciela
(przy składaniu zamówienia prosimy o wpisywanie nazwy i adresu szkoły)


pełny tytuł: Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów

Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk
Wyd. 1, 2019
ISBN 978-83-65149-02-2
ss. 27
oprawa: miękka

Rozwiązania testów zawierają odpowiedzi do zadań testowych i kryteria oceniania zadań praktycznych zbioru testów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów.
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz – absolwentka Akademii Rolniczej w Poznaniu, nauczycielka dyplomowana w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, uczy przedmiotów zawodowych i chemii, egzaminatorka w zawodach gastronomicznych.

Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk – absolwentki Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, nauczycielki przedmiotów zawodowych w szkole ponadgimnazjalnej, egzaminatorki w zawodach gastronomicznych.
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu