wyszukiwanie zaawansowane
1 » 2 » technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz3
alt
Wydawnictwo czynne od 8.00 do 15.00
.
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności

Korzyści przy zakupie

► od 10 egzemplarzy dostawa gratis
► od 20 egzemplarzy lub 20 kompletów dostawa gratis i 10% rabatu
► w pakietach – taniej!
multimedia on-line
Wydawnictwo eMPi2 na Facebook

technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów

16,00 zł
  • Dostępność: Dostępny
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk…
szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji T.6 – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji T.6 – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

12,00 zł
  • Dostępność: Dostępny
PUBLIKACJA WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH
Rozwiązania testów wysyłamy tylko na adres szkoły na nazwisko nauczyciela (przy składaniu zamówienia prosimy o wpisywanie nazwy i adresu szkoły)
szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

17,00 zł
  • Dostępność: Dostępny
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; technik żywienia i usług gastronomicznych, Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarczyk, Wyd. 1, 2016
szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 (T.15)* – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 (T.15)* – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

12,00 zł
  • Dostępność: Dostępny
PUBLIKACJA WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH
Rozwiązania testów wysyłamy tylko na adres szkoły na nazwisko nauczyciela (przy składaniu zamówienia prosimy o wpisywanie nazwy i adresu szkoły)
 
szt. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka

Terminarze Nauczyciela



terminarze nauczyciela

na rok szkolny 2019/2020

Polecamy

Znowelizowana ustawa Prawo oświatowe po zmianach z 25 kwietnia 2019 r.

po zmianach z 25 kwietnia 2019 r.

Elementy prawa

Elementy prawa – podręcznik
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl