wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Testy do egzaminów z kwalifikacji dla zawodów » technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności

Wydawnictwo eMPi2 na Facebook

technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Dodatkowe opcje przeglądania
Zakres cen od do
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów

16,00 zł
  • Dostępność: Książka dostępna
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata…
egz. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6) – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6) – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Brak ceny
  • Dostępność: Książka niedostępna – nakład wyczerpany!
Nakład wyczerpany!
PUBLIKACJA WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH
dodaj do porównaniadodaj do schowka
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

17,00 zł
  • Dostępność: Książka dostępna
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja T.15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych; technik żywienia i usług gastronomicznych, Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Małgorzata Włodarczyk, Wyd. 1, 2016
egz. Do koszykadodaj do porównaniadodaj do schowka
Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 (T.15)* – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Rozwiązania testów przygotowujących do egzaminu z kwalifikacji TG.16 (T.15)* – WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI ZAWODU (wysyłka na adres szkoły)

Brak ceny
  • Dostępność: Książka niedostępna – nakład wyczerpany!
Nakład wyczerpany!
PUBLIKACJA WYŁĄCZNIE DLA NAUCZYCIELI PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH
Rozwiązania testów wysyłamy tylko na adres szkoły na nazwisko nauczyciela (przy składaniu zamówienia prosimy o wpisywanie nazwy i adresu szkoły)
 
dodaj do porównaniadodaj do schowka

W okresie epidemii realizujemy tylko zamówienia wysyłkowe. Nie ma możliwości odbioru osobistego w siedzibie wydawnictwa!

Korzyści przy zakupie

► od 10 egzemplarzy dostawa gratis
► od 20 egzemplarzy dostawa gratis i 10% rabatu
 
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu