wyszukiwanie zaawansowane
Strona główna » Testy do egzaminów z kwalifikacji dla zawodów » technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz » Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów
logopedia

Newsletter

Podaj swój adres e-mail, a my będziemy informować Cię o naszych nowych książkach*

 
* Zapisanie się do newslettera oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych do celów marketingowych (otrzymywanie informacji handlowych na wskazany adres e-mail). Administratorem danych osobowych jest  Wydawnictwo eMPi2 s.c., ul. św. Wojciech 28, 61-749 Poznań. Więcej w Polityce prywatności

Wydawnictwo eMPi2 na Facebook
Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów

Testy przygotowujące do egzaminu z kwalifikacji TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów

Dostępność: Książka dostępna – końcówka nakładu!

Koszt wysyłki: od 10,00 zł Dostępne formy wysyłki dla oglądanego produktu:Poczta Polska Odbiór w punkcie - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przelewem - 10,00 zł
Pocztex Kurier 48 (Poczta Polska) – płatność przy odbiorze przesyłki - 13,50 zł
Kurier FedEx – płatność przelewem - 17,00 zł
Kurier FedEx – płatność przy odbiorze - 19,00 zł

Numer katalogowy: TSPIN

Kod CN: 4901

Cena: 16,00 zł

Ilość: egz.
Dodaj do koszyka

dodaj do schowka

  • Opis książki
  • Spis treści
  • Przykładowe strony
  • O Autorkach
zbiór zadań testowych i praktycznych przygotowujących do egzaminu; kwalifikacja TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów
zawód kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych

Autorki: Karolina Mikołajczyk-Nieckarz, Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk
Wyd. 1, 2019
ISBN 978-83-65149-01-5
ss. 88
oprawa: miękka
360 zadań testowych
9 zadań praktycznych

Zbiór zawiera dziewięć zestawów przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację TG.07 (T.6). Sporządzanie potraw i napojów. Każdy zestaw zawiera 40 zadań testowych oraz jedno zadanie praktyczne. Testy zostały przygotowane zgodnie z podstawą programową dla kucharza i dla technika żywienia i usług gastronomicznych.
alt
alt

 
alt
alt
alt
alt
Karolina Mikołajczyk-Nieckarz – absolwentka Akademii Rolniczej w Poznaniu, nauczycielka dyplomowana w Zespole Szkół Przemysłu Spożywczego w Poznaniu, uczy przedmiotów zawodowych i chemii, egzaminatorka w zawodach gastronomicznych.

Anna Tomaszewska, Małgorzata Włodarczyk – absolwentki Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, nauczycielki przedmiotów zawodowych w szkole ponadgimnazjalnej, egzaminatorki w zawodach gastronomicznych.
Oprogramowanie sklepu shopGold.pl
Korzystanie z tej witryny oznacza wyrażenie zgody na wykorzystanie plików cookies. Więcej informacji możesz znaleźć w naszej Polityce Cookies.
Nie pokazuj więcej tego komunikatu